CAMPANIE ACTIVĂ

În umbra trădării

  • 44/50 susținători | Actualizat: 11 Februarie | Ora 11:00

Autor: Ștefana Chelsău

Editor: Alin Ariton

Gen: Fictiune realistă / Psihologic

Concept: Ema, un medic oncolog pediatru, trebuie să salveze fiica fostului ei logodnic care în urmă cu zece ani a înșelat-o cu cea mai bună prietenă a ei.

Sinopsis

Ema este un medic renumit, care și-a dedicat toată viața micilor săi pacienți din Spitalul de Pediatrie. Preferă să fie căsătorită cu munca deoarece încrederea în bărbați i-a pierit complet cu zece ani în urmă, atunci când Paul, fostul ei logodnic, a înșelat-o cu cea mai bună prietenă. Dacă ar fi să-și pună o singură dorință, ar vrea să nu mai dea ochii cu el niciodată.
Însă niciodată vine mai repede decât s-ar aștepta ea, atunci când Paul și actuala lui soție o contactează într-o situație disperată. Fetița lor este foarte bolnavă și ea reprezintă ultima lor speranță. Ar putea Ema să-și depășească resentimentele și să treacă peste cele mai dureroase amintiri? Poate că da, dacă n-ar fi și un secret uriaș la mijloc. Un secret care, odată descoperit, i-ar putea distruge viața.

De ce cartea asta?

R

Cartea oferă un adevărat rollercoaster emoțional, a cărui intensitate crește cu fiecare capitol.

R

Scris într-un ritm alert și captivant, cu o propulsie cinematică și presărat pe alocuri cu note de umor, romanul te face să te pui în pielea personajelor și să te întrebi în permanență ce ai face într-o astfel de situație

R

Subiectul este unul actual, care te inspiră să-ți înfrunti trecutul, să te redescoperi, sa-ți deschizi sufletul către dragoste și să mergi înainte cu speranță

Susține cartea

✱ 99 de lei ✱

Ce primesti de banii astia?

R

Doua cărți cu autograf personalizat; poti alege mesajul si cui ii este dedicat

R

Transport Gratuit (atentie, cartile vor pleca de la noi in momentul in care vor iesi din tipar)

R

Recunoștință eternă pentru contribuția la moștenirea culturală din spațiul carpato-danubiano-pontic 😎

Capitol mostră

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Alte titluri

Misunea noastră este să publicăm autori români care merită citiți.
Aducem in atentia ta toate titlurile “cu potential” venite de la autorii nostri. Poți susține cărțile lor, chiar înainte de apariție.

Arunca un ochi pe pagina principala pentru a vedea toate tilurile care sunt in acest moment in procesul de publicare.